Czech Airlines VA LANSA CINCI NOI PACHETE DE PREȚ

Începând cu 1 luna decembrie 2016, Czech Airlines lansează cinci noi vânzări de preț și de produs Pachetele din categoria Tarife de marcă comună. Este, de asemenea, unificarea politica de transport a bagajelor în economie clasa, creșterea limitei de greutate a bagajului de cala de la 15 la 23 kg pe toate zborurile Czech Airlines operate. Grație noilor pachete, Czech Airlines va fi în măsură să ofere atât bilete economice și mai scumpe, oferind cele mai bune produse noastre în orice punct de vânzare până la capacitatea aeronavei este complet vândut.

 

DISPLAY TRANSPARENT DE SERVICII ȘI VALORI PACHET,Diferente de pret SET

 

Introducerea tarifelor de marcă comună este reacția Czech Airlines către tendințele din sectorul aviației în Europa și preferințele clienților. Ca o noutate, la achiziții de bilete, toate serviciile incluse în prețul biletului va fi în mod clar vizibile pentru clienții și toate diferențele dintre pachetele individuale vor fi evidențiate. Clienții vor primi, prin urmare, o revizuire mai clară a ofertelor și numai selectați și să plătească pentru serviciile solicitate. Tarifele permit, de asemenea, o marcă mai bună combinație de servicii incluse în prețul biletului cu servicii suplimentare, creându-se astfel un pachet individual în funcție de nevoile clienților.

„Datorită noului mod de afișare, susținută de tarife de marcă comună, vom oferi întotdeauna clienților bilete de avion ieftine și arată în mod clar beneficiile diferența de preț în comparație cu un alt pachet. Clienții pot, prin urmare, să se bazeze pe faptul că acestea sunt de cumpărare ceva ce vor folosi, „Jozef Sinčák, Președinte al Consiliului de Czech Airlines Director a declarat, adaugand:” Vom concura pentru poziții de top pe locatoare de preț și în instrumente de comparare tarife ieftine cu pachetul LITE. ”

Un alt avantaj al Pachetelor FARE Price Branded este aspectul lor unitar și afișare clară în cadrul tuturor canalelor de distribuție și o mai bună accesibilitate pentru toate tipurile de clienți prin intermediul unor mijloace directe și indirecte de vânzare.

LITE PACHET ACUM DISPONIBIL LA TOATE AIRLINES REPUBLICA distanțe scurte rute

Clienții care cauta cel mai mic oferta de pret va fi acum posibilitatea de a achiziționa cele mai multe bilete economice, în pachetul LITE care acoperă transportul unui pasager numai cu bagaj de mână de la punctul A la punctul B, pe toate zborurile Czech Airlines regulate, cu excepția Riyadh și Seoul rute pe distanțe lungi.

 

ALEGEREA DE PREȚ PACHETE PE BAZA TOTALITATE PE NEVOILE PĂRERI

Pachetul Plus este alegerea ideala pentru clientii care cauta un pret optim / amploarea raportului de serviciu. În comparație cu pachetul LITE, acesta include transportul de 1 bagaj și opțiunea de selecție avansate scaunului. Diferența de preț dintre pachetele PLUS si LITE este de 20 de euro pe segment.

 

În cele din urmă, noul pachet FLEX a fost conceput pentru clienții care preferă flexibilitate și mai multe servicii incluse în prețul biletului sub o oferta all-in. În comparație cu pachetul PLUS, acesta permite, de asemenea modificări gratuite la datele de rezervare de plecare sau de sosire existente, acceptă posibilitatea de anulare a biletului pentru 60 de euro pe segment, serviciul prioritar Sky (check-in, un control de securitate prioritate și îmbarcare), transport gratuit din 1 bucată de echipament sportiv (sac de golf sau schiuri), până la o greutate maximă de 15 kg și gustări ușoare în timpul zborului. Diferența de preț dintre pachetele FLEX PLUS și este de 40 de euro pe segment

 

 

 

czech-airlines

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s