Platforma TAROM AirFi, accesibilă Wireless prin smart phone, tabletă, laptop

Astazi, TAROM lansează platforma de divertisment AirFi. Incepand din 14 martie 2017 ea va fi disponibila pe A318 si 737-700, pe zboruri interne si externe.

 AirFi este o platformă de divertisment, accesibilă Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smartphone, tablete, laptopuri) şi contine o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum: informaţii despre TAROM, ştiri, articole din presă, filme, muzică, jocuri, chat cu ceilalţi pasageri, etc. Totodată, pasagerii au posibilitatea de a îşi exprima opinia cu privire la serviciile oferite prin completarea unui formular de feedback.

Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie să aibă echipamentele setate în mod avion şi cu ajutorul oricărui browser să se conecteze la Wi-Fi. Conţinutul prezentat atât în limba română, cât şi în limba engleză este updatat la fiecare escală cu informaţii referitoare la rută, timpul de zbor şi condiţiile meteo de la destinaţie. Serviciul este accesibil începând cu data de 14 martie 2017, pe toate zborurile interne şi externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 şi Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi funcţional pe opt avioane din flota TAROM, pe cursele externe şi interne. În prezent, în Europa sunt puţine companii care pun la dispoziţie acest serviciu.

Compania TAROM oferă gratuit pasagerilor săi următoarele servicii:

  • rezervarea locului dorit în aeronavă, care se face contactând orice Agenţie TAROM, Call-Center-ul TAROM, în cuprinsul rezervării online, la înregistrarea online pentru zbor (check-in online) sau la aeroportul de plecare din ziua călătoriei;
  • un bagaj de cală de maximum 23 kg per pasager (în funcţie de destinaţie poate fi de 30 de kg per pasager);
  • o masă gratuită pe toate zborurile, meniul fiind diferit în funcţie de destinaţie şi de durata zborului. Vă puteţi alege în funcţie de preferinţe meniu vegetarian, meniu lacto-vegetarian, meniu vegetarian crud, meniu constând doar în fructe, meniu de post, meniu fără sare şi meniu care respectă rigorile regimului alimentar al persoanelor care au diabet. De asemenea, la cererea pasagerilor, pot fi realizate meniuri pentru bebeluşi sau meniuri pentru copii. Alegerea meniului se poate face în timpul rezervării online, contactând orice Agenţie TAROM, Call-Center-ul, la înregistrarea online pentru zbor (check-in online) sau la aeroportul de plecare din ziua călătoriei;
  • check-in gratuit, fie online, fie la aeroportul de plecare în ziua călătoriei (la ghişeele de check-in sau la kiosk).

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: