Boeing 747-400 KLM revine astazi la St. Maarten

In octombrie 2016, KLM a scos Boeing 747-400 de pe ruta Amsterdam – St. Maarten si l-a inlocuit cu A330. Astazi, Big Blue revine la SXM.

In urma uraganului Irma, care a produs pagube semnificative in St. Maarten, inclusiv la aeroportul Princess Juliana International, KLM a decis sa trimita astazi un 747-400 cu ajutoare umanitare si – spun unele surse apropiate operatorului SkyTeam – militari pentru a ajuta la operatiunile de recladire a caselor, aeroportului, refacerea drumurilor, etc. KLM devine astfel prima companie aeriana care zboara la SXM cu un widebody dupa trecerea uraganului Irma, furtuna de categoria 5.

Exemplarul PH-BFG (27,5 ani) se afla deja in zbor spre Caraibe. Va ateriza mai intai la Curacao (zborul KL735), iar in urmatoarele 3 zile va zbura catre / dinspre St. Maarten pentru a duce ajutoare si a lua pasagerii care doresc sa paraseasca paradisul spotterilor. Intrat in flota KLM in aprilie 1990, Boeing-ul 747-400 “City of Guayaquil” (PH-BFG) ofera 35 de locuri la Business Class, 36 in Premium Economy si 337 in Economy.

sursa :aeronews.ro

klm-dreamholidays

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s