Aeroportul din Bucureşti, aproape de a egala terminalul din Budapesta ca număr de pasageri.

Aeroportul din Bucureşti, aproape de a egala terminalul din Budapesta ca număr de pasageri. În 2010, cel mai mare aeroport din Ungaria avea un trafic aproape dublu faţă de aeroportul principal din Bucureşti

Aeropotul Internaţional Henri Coandă (Otopeni), cel mai m­are din ţară, este la un pas de a egala ca număr de pasa­geri ae­ro­portul din Buda­pesta, în con­diţiile în care diferenţa de trafic s-a redus anul trecut la circa 400.000 de oameni, arată o ana­liză a ZF făcută pe baza datelor de la Eurostat.

Trendul vine ca urmare a faptului că principalul aeroport din Bucureşti a avut anul trecut o creştere de 18% faţă de anul precedent a traficului, în timp ce aeroportul din Budapesta a consemnat un avans de doar 11%. În plus, aeroportul Otopeni a avut în ultimii ani o evoluţie mai mare decât cel din Budapesta. În 2010, cel mai mare aeroport din Ungaria avea un trafic aproape dublu faţă de aeroportul principal din Bucureşti. Aeropor­tul din Bucureşti se apropie şi de celelalte aero­por­turi din capitalele din regiune – Praga şi Varşovia, care acum au aproape cu 2 mi­lioa­ne de pasageri mai mulţi faţă de Otopeni. Iar trendul este aşteptat să continue având în vedere că aeroportul îşi va mări capacitatea.

_otopeni_agentia_dream_holidays

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s